Voorspelling 2012 Maya's

De Maya's voorspelde het al eeuwen geleden: het jaar 2012 wordt een groot omslagpunt, het einde van een tijdperk van 26.000 jaar. De voorspellingen van de Maya's ten aanzien van 2012 wordt veelal verward met het 'Einde der Tijden', zoals door de Jehova's getuigen wordt geloofd. Voor de Maya's is 2012 dus niet het 'Einde der Tijden', maar het begin van een nieuw tijdperk!

Voorspellingen 2012 door de Maya's  |  Bron: www.tweeduizendtwaalf.nl
Maya's De 5e en 6e wereld
Volgens de Maya's eindigde de vijfde wereld in 1987. De zesde wereld start in 2012. Dus op dit moment zitten we eigenlijk in een tussenwereld.

In deze tussentijd is het ook nodig dat we ons door onze eigen problemen werken, zowel individueel als collectief. De 6e wereld is volgens de Maya's nog onbeschreven. Dat betekent dat het aan ons is om de nieuwe wereld en de nieuwe beschaving die we wensen te creëren.

De Maya's voorspellen dat tegen 2012

  • We over een heel nieuwe technologie zullen beschikken dat verdergaat dan wat we nu kennen
  • We het concept tijd en geld zullen overstijgen
  • We de 5e dimensie binnengaan nadat we eerst de 4e hebben gepasseerd
  • De aarde en het zonnestelsel galactisch gesynchroniseerd zullen worden met de rest van het Universum
  • Er veranderingen zullen plaatsvinden in ons DNA
  • Het plan van ons zonnestelsel weer op 1 lijn getrokken zal worden met het plan van onze Melkweg
  • Twee andere ons onbekende zonnestelsels tegelijkertijd op 1 lijn getrokken zullen worden

Veranderingen rond 2012
Volgens de Maya's zullen er grote veranderingen optreden met betrekking tot de maatschappij en onszelf. Deze veranderingen leiden ons naar een nieuw soort samenleving die zal onststaan.

Er zal een stijging zijn in het aantal natuurrampen zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen etc. die plaatsvinden. Er zal in de komende jaren een enorme machtsstrijd komen tussen het leger, overheden etc.. Het bankensysteem zoals we het kennen zal instorten. Alle nieuw geboren kinderen zullen waarschijnlijk telepatisch begaafd zijn vanaf de geboorte. Ze zullen hoogst intelligent zijn, enorm intuïtief en de spirituele leiders van de toekomst zijn.